Advocatenkantoor Supply

C.V.

Mr. Gwendoline Supply volgde Grieks-Latijn aan het Lyceum te Ieper en voltooide haar humaniora in 1998.

Zij behaalde in 2003 met onderscheiding haar diploma als licentiate in de rechten aan de KULeuven, nadat zij haar kandidaturen behaalde aan de KULAK.

In 2004 voltooide zij met onderscheiding een Master na Master-opleiding (LLM in Intellectual Property and Technologies ) aan de Université de Liège en de University of Leicester (UK).

Zij legde datzelfde jaar haar eed af als advocaat en is sedert 2004 ingeschreven aan de balie te Kortrijk. Sedert 2011 vervoegde zij tevens de Brugse balie en opende een bijkantoor te Ardooie.

Inmiddels is het kantoor te Ardooie in korte tijd sterk gegroeid en bijgevolg houdt Mr. Supply nu haar hoofdkantoor in Ardooie.

Zij wordt door de rechtbank regelmatig aangesteld als curator in faillissementen alsook als schuldbemiddelaar en als voorlopig bewindvoerder.

Mr. Supply volgde de opleiding bijzonder jeugdrecht en is erkend advocaat in jeugdzaken.

Zij is auteur van meerdere publicaties in juridische tijdschriften (zie ‘publicaties’).

Mr. Supply heeft een jarenlange ervaring in diverse rechtsgebieden, en legt zich specifiek toe op het handelsrecht, insolventierecht, verkeersrecht, familie- en jeugdrecht.

Tarieven

Publicaties

Wettelijke informatie

>

Wij maken gebruik van cookies

De website van Advocaten Kantoor Supply maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info